Vanaf drie jaar zal je kind gezelschap leuk beginnen te vinden, en zal hij of zij dol zijn op samen spelen. Een kind van drie moet nog erg veel leren, maar met wat aanmoediging en complimenten van mama en papa wordt alles boeiend en leerrijk.
De oude, bekende LEGO DUPLO stenen, dieren en figuren zullen nog steeds belangrijk zijn voor je kind, maar er zal ook heel wat tijd besteed worden aan rollenspelen en doen alsof. Je hoeft er niet raar van op te kijken als je je kind ongelooflijke gesprekken hoort voeren met verzonnen gesprekspartners aan de andere kant van een telefoonlijn.

LEGO DUPLO is een onuitputtelijke bron van creatief speelplezier voor peuters en kleuters (van 1½ tot 5 jaar). Kijk toe hoe je kind zijn fantasie gebruikt, en nieuwe werelden creëert en verkent met extra grote LEGO stenen die perfect in kleine handjes passen.

LEGO DUPLO stenen heten ‘DUPLO’ omdat ze dubbel zo groot zijn als gewone LEGO stenen. Maar beide soorten stenen passen 100% op elkaar.

Wij zijn ervan overtuigd dat spelen de beste manier is voor peuters en kleuters om te leren, en met LEGO DUPLO zijn er heel wat manieren om te spelen.